Spike Chunsoft undrar vilket spel de ska släppa på Steam

Spike Chunsoft undrar vilket spel de ska släppa på Steam

428Spike Chunsoft har uppenbarligen fått blodad tand.

Innan 2016 var deras närvaro på pc:n närmast ickeexisterande, men i år har de släppt Danganronpa, Danganronpa 2 och Zero Time Dilemma (vår recension) på Steam, och även 999 och Virtue’s Last Reward ska vara på väg till vår plattform. Nu har den japanska utvecklaren tagit till Twitter för att ta reda på vilket spel vi vill ha härnäst. Alternativen är fyra till antalet och består av 428, Kenka Bancho Otome, Kamaitachi no Yoru och Shiren The Wanderer.

428 är en visuell roman/äventyrsspelhybrid som släpptes till Wii i Japan under 2008. Spelet utspelas i Shibuya och använder gott om live-action-material i en historia där fem personer måste samarbeta under 10 timmar för att lösa ett kidnappningsbrott.

Kenka Bancho Otome är ett otome-spel (handlingsdrivna spel som riktar in sig på kvinnor och ofta involverar romantiska utflykter med diverse manliga karaktärer) och Kamaitachi no Yoru är en visuell roman/äventyrsspelhybrid  (jupp, Spike Chunsoft tycker om sådana) om ett mordmysterium som ursprungligen släpptes till Super Famicom.

Slutligen har vi Shiren The Wanderer, det enda av alternativen som tidigare släppts på engelska (dock endast i Nordamerika), ett rollspel/roguelike med rötterna i Wii och PSP.

Vilket spel röstar ni på?

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts