Spenderade 11 000 för att spela No Man’s Sky före alla andra

Spenderade 11 000 för att spela No Man’s Sky före alla andra

noNo Man’s Sky släpps 12 augusti (efter en liiiten försening) men för en digital astronaut har resan mot oändligheten redan inletts. Reddit-användaren daymeeuhn spenderade mer än 1 300 dollar för chansen att få spela rymdäventyret, specifikt PS4-versionen, långt före oss vanliga dödliga. Han hittade spelet på Ebay och som bevis har han filmat installationsförloppet, där han passande nog också korkar upp en flaska champagne.

Hello Games är, som du ser i tweeten ovan, däremot inte på partyhumför och ber oss att inte spoila upplevelsen genom att kolla in daymeeuhns filmklipp, som han postade på DailyMotion (vilka nu har tagits ner). Daymeeuhns, å sin sida, köpte spelet för en mindre förmögenhet bara för att undvika just sådana spoilers.

I’m a gamer that enjoys the journey. For me, the idea of secrets and puzzles that lack google-able answers is super thrilling. I love it. My best gaming experiences have been when I’ve received games before street date, knowing I was truly on my own in the universe of that game, and no matter how tempted I might be to ask a friend for help or check a website for a tip or cheat, I CAN’T because it doesn’t exist..

Historien har dock tagit en oväntad vändning då daymeeuhns drabbats av dåligt samvete. Han vill inte vara “killen som spoilar alla de här coola sakerna” och kommer därför inte att ladda upp fler videoklipp och istället hålla upplevelsen för sig själv.

The first videos I posted were perfect – they spoiled nothing and just showed a taste. I’m sort of glad that was the contribution I was able to give out before they were taken down, and I quickly started hitting new stuff I was reluctant to post. They’re down now, but they probably exist out there somewhere, and I’m sure you can find them. But that’s it from me video-wise. HG and Sean don’t like it, it’s giving me a headache dealing with the fallout, I don’t want to be the guy that spoiled all this cool shit, and I’m just leaving it at that! I hope you like those first videos! But for now, I’m going to just play the game, keep to myself and enjoy it.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts