Spelsekvenser från Berserk

Spelsekvenser från Berserk

berserk4Under E3 avslöjades det nya spelet av Dynasty Warriors-utvecklarna Omega Force.

Det bär arbetsnamnet Berserk och baseras på Kentaro Miuras legendariskt mörka fantasymanga med samma namn. Mangan blev en animeserie 1997 (högst rekommenderad) och en animerad filmtrilogi under 2012 och 2013 (något mindre rekommenderad). Animeseriens uppföljare hade premiär för lite över en månad sedan (den har börjat skakigt men utvecklas åt rätt håll).

Vi vet att stridssystemet i Berserk kommer vara anpassat till källmaterialet (spelet ska även vara mer linjärt än de öppna slagfälten i Dynasty Warriors) och att Miura varit inblandad i projektet redan från början. Spelet kommer också bjuda på flera spelbara karaktärer i klassisk musō-stil. Berättelsens huvudroll är enmannaarmén Guts och det är just han vi får se röja loss med sitt gigantiska svärd i klippet nedan. Dynasty Warriors-arvet är uppenbart med dussintals fiender på skärmen samtidigt som Guts pulvriserar med lätthet. Men bosstrider kommer att vara ett stort fokus i det färdiga spelet, vilket är helt i sin ordning med tanke på originalberättelsens kraftfulla demonlorder.

Berserk kommer släppas på Steam någon gång i höst.

【ガッツ編】アクション紹介『ベルセルク無双』

オメガフォース新作『ベルセルク無双』 ダークファンタジーの金字塔「ベルセルク」と「無双」がコラボ! 敵を両断し、斬り潰す「斬潰(ざんかい)アクション」を実現した史上最凶の「無双」がここに! 【発売日変更のお知らせ】 2016年9月21日(水)に予定しておりました『ベルセルク無双』の発売日を、さらなるクオリティアップを図るため、2016年10月27日(木)に変更させていただくこととなりました。

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts