Smakprov på Bioshock: The Collection

Smakprov på Bioshock: The Collection

Tidigare i sommar utannonserades Bioshock: The Collection. Samlingen innehåller Bioshock, Bioshock 2 (utan multiplayer) och Bioshock Infinite med tillhörande dlc. De två förstnämnda kommer få en grafisk ansiktslyftning, medan Infinite enbart uppdateras på konsol (pc-versionen anses fortfarande vara tillräckligt snygg). Samlingen innehåller även en videoserie kallad Imagning Bioshock, där Ken Levine diskuterar utvecklingen av det första spelet i serien.

Nu har 2K Games släppt tre filmer där vi får se vart och ett av spelen i deras uppdaterade versioner. Blind Squirrel Games är ansvariga för det tekniska arbetet, mycket passande med tanke på att studion tidigare samarbetade med Irrational under utvecklingen av Bioshock Infinite. Om man äger originalversionerna av BioshockBioshock 2 eller Bioshock 2-dlc:t Minerva’s Den på Steam kommer de nya versionerna av respektive spel vara helt gratis.

Bioshock: The Collection släpps den 16 september. Är du sugen på att återvända till Rapture?

Let’s Play BioShock

Descend into Rapture and join GhostRobo in reliving the opening moments of BioShock, in the first of three BioShock: The Collection Let’s Play episodes.

Let’s Play BioShock 2

Suit up as Subject Delta and join GhostRobo in the depths of Rapture in BioShock 2, the second of three BioShock: The Collection Let’s Play episodes. Head over to GhostRobo’s channel to watch an uncut extended version: https://www.youtube.com/user/GhostRobo Let’s Play BioShock: https://youtu.be/4ChVVtIuUqs Let’s Play BioShock Infinite: https://youtu.be/TVXA4PVOGgU All three BioShock games, complete with all single-player DLC, are fully remastered for current-gen consoles, in 1080p and up to 60 FPS, in BioShock: The Collection.

Let’s Play BioShock Infinite

Grab a skyhook and sail through Columbia along with GhostRobo in BioShock Infinite! Watch the final of three BioShock: The Collection Let’s Play Episodes.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts