Skräcken! Outlast 2 försenas till nästa år

Skräcken! Outlast 2 försenas till nästa år

Outlast 2, uppföljaren till ett av senare års mest firade skräckspel, kommer inte att släppas under hösten som beräknat. Utvecklaren Red Barrel har kommit fram till att teamet och spelet behöver mer tid på sig.

– Nyligen tvingades vi att fatta ett svårt beslut. Efter att ha övervägt våra alternativ beslutade vi att försena Outlast 2-releasen till första kvartalet 2017. Vi vill att ni ska veta att vi lyssnar på er feedback, vi ser era förväntningar och vi vet att ni bryr er om vårt jobb. Vårt uppdrag som indiestudio är att leverera er de bästa, mest fruktade, mest tillfredsställande upplevelserna som möjligt. Därför tar vi oss mer tid för att säkerställa att vår vision av Outlast 2 inte kompromissas och blir upplevelsen ni förtjänar, skriver studion på Facebook.

Den allt annat än raka uppföljaren tar oss till öknen i Arizona där du, en kameran, söker efter din fru, en journalist, som saknas efter en helikopterkrasch. Med tanke på denna, enda, teaser verkar hon inte bara gått vilse bland sanddynerna. Brinnande kors i amerikanska södern är de facto jobbiga saker. Vad är då inte brinnande och uppochnedvända kors?

OUTLAST II TEASER

Outlast 2, the sequel to the acclaimed survival horror game Outlast, is a twisted new journey into the depths of the human mind and its dark secrets. No conflict is ever black and white. But once the dust has settled, the victors get to decide who was right and who was wrong.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts