Se inställningsmenyn i Gears of War 4

Se inställningsmenyn i Gears of War 4

gearsspecsThe Coalitions kommande tredjepersonsskjutare Gears of War 4 ingår i Microsofts program Play Anywhere, och tillåter co-op mellan Windows 10 och Xbox One, såväl som delade sparfiler och achievements. Köp den ena digitala versionen och få den andra gratis.

Utvecklarna har också försäkrat oss om att Windows 10-versionen verkligen inte kommer bli ett hafsjobb och rulla i hög bildhastighet med 4K-texturer och anpassade kontroller.

Home Cinéma FR har laddat upp ett klipp på Youtube som visar pc-versionens inställningsmeny i dess fulla prakt, och The Coalition tycks leva upp till  sina löften. Precis som utlovat kan man förlägga rull- och skyddfunktionerna till olika tangenter, och spelet kommer med två olika upplösningsinställningar, native och scaled, och kommer automatiskt falla tillbaka till det sistnämnda om bildhastigheten blir för låg.

Vi ser också en field of view-inställning, upplåst bildhastighet och stöd för flera grafikkort samtidigt. Inget av det här garanterar dock en väloptimerad upplevelse, men Microsoft har delat med sig av de officiella systemkraven och de rekommenderade specifikationerna som ni kan klicka på och förstora här intill. De har också lagt upp ett 4K-klipp på Youtube som ni kan se nedan, förutsett att ni har skärm och bandbredd som klarar av det, förstås.

Gears of War 4 släpps den 11 oktober till Windows 10.

Gamescom 2016 – Gears of War 4 : L’intégralité des Settings Dispos sur la version PC

Vous pouvez partager vos avis, vos envies ou poser vos questions sur le topic Spécial Gamescom 2016 sur le Forum HCFR : http://www.homecinema-fr.com/forum/post178974512.html#p178974512

Gears of War 4 – 4K Gameplay Debut (Gamescom 2016)

In this short gameplay demo through the “”Rescue”” chapter of Gears of War 4, our heroes JD, Kait and Del are chasing an unknown enemy through an old fort. Along the way, they encounter two fierce Swarm enemies – Drones and Pouncers – for the first time.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts