Se Gamescom-demonstrationen från Kingdom Come

Se Gamescom-demonstrationen från Kingdom Come

kcd_battle_logo
Detta kan bli en högtidsstund för realismtörstande rollspelare.

I Gamescom-presentationen från Kingdom Come: Deliverance får vi se vyer från det grönskande kungariket Böhmen. Redan här skiljer sig rollspelet från många genrebryllingar. Istället för fantasyvärldar med drakar, troll, vättar, fan och hans mo(n)ster tas vi här till en historisk plats. Mycket riktigt är realism en av Kingdom Comes stora uspar. Antagligen den största.

Även om striderna och dialogerna ser lite stelbenta ut är detaljrikedomen slående och det ska bli mycket (mycket!) intressant att se hur väl Warhorse lyckats förvalta de drygt 12 miljoner kronorna som spelet drog in på Kickstarter. Vår prognos: väldigt väl.

Om du vill se och läsa ännu mer rekommenderar vi att du också slår en kik på vår förhandstitt.

「Kingdom Come: Deliverance」gamescom 2016プレイムービー

チェコのWarhorse Studiosが2017年初頭のリリースを目指して開発を続ける,ドラゴンも魔法も存在しない中世ヨーロッパをテーマにしたアクションRPG「Kingdom Come: Deliverance」の最新デモを,gamescom 2016の会場で見てきた。また,未公開の最新ムービーも入手出来たので,合わせて掲載する。

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts