Scanner Sombre nästa projekt för Introversion

Scanner Sombre nästa projekt för Introversion

Prison Architect har fått sin sista uppdatering, och kan med det anses vara helt färdigt. Äntligen. Dags då för utvecklarna att gå vidare och sätta sina sikten mot nya, märkvärdiga jaktmarker. De ständigt föränderliga Introversion verkar veta vad nästa anhalt blir – en mörk grotta. Scanner Sombre ser ut att vara ett sorts experimentellt utforskarspel där du utforskar ett kompakt mörker med en sorts scanner. När du använder scannern skickas en laser ut genom de mörka grottgångarna och lämnar små färgavtryck i miljöerna. Ju mer du använder scannern, desto tydligare bli avtrycken.

Mycket mer än så vet vi inte, men det räcker egentligen för att väcka nyfikenhet. Säga vad man vill om Introversion, men det är alltid svårt att förutsäga deras nästa drag. Håll utkik efter mer info om Scanner Sombre framöver.

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts