Säg hej till Delores från Thimbleweed Park

Säg hej till Delores från Thimbleweed Park

Varje gång jag ser Thimbleweed Park tänker jag att det ser ut som Maniac Mansion, fast bättre. Jag kan inte tänka mig en finare komplimang till peka och klicka-comebacken från Ron Gilbert och Gary Winnick – två av hjärnorna bakom just LucasArts älskade Maniac Mansion.

I en perfekt värld skulle vi redan vara i full färd med att insupa och uppleva den absurda nordamerikanska småstaden med 81 invånare (rättelse: 80), men precis i linje med cirka alla Kickstarterspel har Terrible Toybox tvingats försena sitt äventyr. Januari 2017 är det senaste budet. I den nya trailern, som passande nog tajmats med Gamescom, får vi träffa en av de fem spelbara karaktärerna. Delores Edmund är arvinge till ett stort kuddföretag och är här för att varna oss om Thimbleweed Park, där en död kropp är ditt minsta problem.

Förutom Maniac Mansion tänker vi tvivelsutan på Twin Peaks, vilket också är en himla bra sak.

Thimbleweed Park Delores Trailer

The trailer for the game known in all the lands as Thimbleweed Park, featuring Delores.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts