Ryktet går – nya Duke en remake av Duke Nukem 3D

Ryktet går – nya Duke en remake av Duke Nukem 3D

LogoHäromsistens startade Gearbox en nedräkningdukenukem.com, som ska nå nollpunkten lagom till nästa helg. Nu pekar bildläckor på att överraskningen redan har avslöjats på Reddit.

Tezla55 hävdar att någon har försett honom med bilder och info. Han påstår att det inte rör sig om ett nytt spel, utan snarare en remaster av Duke Nukem 3D, nu med undertiteln World Tour, som ska utvecklas av Nerve Software. Möjligen ska det, enligt källan, inkludera såväl co-op som onlineröjande i form av deathmatch. Detta är dock inte hundra procent avgjort. Bilderna, däremot, påstås vara klappade och klara.

– De här är officiella. Detta är en Duke 3D-remaster. På många sätt kan ni se på detta som en Duke Nukem 3D-remix då det kommer finnas mycket nytt innehåll som läggs till. Såvitt jag förstått det är dessa bilder bara en handfull av en rad pressbilder som kommer att släppas de följande dagarna.

Att inte få se ett helt nytt spel är nog en skuffelse för många. Men okej: vem vill inte hellre spela Duke Nukem 3D än ännu ett Forever? Personligen har jag en speciell plats i hjärtat för Duke 3D, då det var just detta (samt Simon the Sorcerer 2) som var de allra första spelen jag och min bror valde ut till familjens sprillans nya dator i mitten av 90-talet. Å andra sidan känner jag att det var då. Jag har gått vidare.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts