Road Redemption försenas också

Road Redemption försenas också

roadredemptionfloodSpel kan försenas av en massa olika anledningar. Som hackerattacker, vilket vi fick exempel på tidigare idag.

Moder natur är inte lika illvillig som människor, men desto mer destruktiv. Delstaten Louisiana i södra USA har drabbats av svårartade översvämningar, och över 40 000 hushåll har drabbats. Dark Seas, utvecklarna av motorcykelspelet Road Redemption, befinner sig mitt i röran.

– Tack och lov är alla i säkerhet och de enda skadorna är materiella, skrev Paul Fisch i ett e-mail till våra brittiska kollegor, och delade med sig av ett fotografi av en av studions grundares hus, som nästan är helt översvämmat.

Dark Seas hoppas kunna fortsätta utvecklingen av Road Redemption med hela teamet så snabbt som möjligt, men just nu är det viktigaste att utvecklarna och deras familjer hittar nya säkra ställen att bo på. Vi önskar de drabbade lycka till och beklagar det skedda. Om du vill läsa mer om Road Redemption kan du kolla in vår nyhet från tidigare i sommar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts