Rights of Man släpps i oktober

Rights of Man släpps i oktober

För lite över tre år sedan släpptes Paradox strategimastodont Europa Universalis IV. Där de flesta andra studior skulle ha utannonserat en uppföljare vid det här laget har svenskarna istället valt att fortsätta bygga ut det befintliga spelet med expansioner. Rights of Man avslöjades för två veckor sedan, och nu har vi fått en trailer som avslöjar releasedatumet.

Den mest tongivande nyheten är Great Power-mekaniken som innebär att de mest utvecklade nationerna får tillgång till nya diplomatiska valmöjligheter för att terrorisera eller locka svagare grannar. Expansionen bjuder också på nya mål för koptiska eller fetischistiska religioner, större kontroll över integrationen av nya kulturer i ditt imperium och Leader Traits som gör stridserfarna befälhavare mer kraftfulla.

Rights of Man framstår inte som som särskilt ambitiöst på pappret, men målet är att alla små förändringar tillsammans ska skapa en djupare och mer dynamisk upplevelse. Expansionen kommer åtföljas av en gratis uppdatering för alla, och den kommer inkludera en omfattande omarbetning av teknologisystemet och en uppdatering av användargränssnittet.

Rights of Man släpps den 11 oktober.

Europa Universalis IV – The Rights of Man, Release Date Reveal Trailer

Read more here: http://pdxint.at/2buTezj Rights of man, which will be released on October 11th, adds greater depth and detail to a host of game systems such as Great powers which allows players to intervene in war, influence other nations or threaten them to break alliances.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts