Quantum Break kommer till Steam

Quantum Break kommer till Steam

quantumbreakceUnder E3-mässan diskuterade Microsoft-bossen Phil Spencer företagets nya pc-satsning.

Mycket krut läggs på den egna Windows-butiken och Windows 10-exklusiva spel, men han sade även att “vi kommer att släppa spel på Steam igen”. Ingen hade dock kunnat föreställa sig att det skulle ske så här kvickt.

Remedys actionrökare Quantum Break släpptes i våras som en Windows Store-exklusiv titel, men nu har spelet plötsligt fått en Steam-sida där det avslöjas att det kommer släppas den 14 september. Man kommer också kunna spela det på 64-bitars versionen av Windows 7, trots att spelet tidigare varit exklusivt för Windows 10. I övrigt är systemkraven identiska med Windows 10-versionen, och alla uppdateringar som släppts kommer även följa med över till Steam.

I samma veva avslöjas en fysisk utgåva av Quantum Break. Nordic Games, som tidigare släppt fysiska utgåvor av Microsofts Ori and the Blind Forest och Remedys Alan Wake, kommer ge ut en påkostad samlarutgåva med sju skivor, inklusive en “making of”-dokumentär på blu-ray, en soundtrack-cd, en “making of”-bok, två affischer och en quickstart guide. Även den här versionen kommer kunna spela på Windows 7 64-bit och släpps den 14 september (men man kommer behöva aktivera spelet på Steam). Prislappen kommer dock, förvånande nog, bli endast 40 euro, vilket vi nog kan se som riktpris för Steam-versionen också.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts