Prison Architect har patchats för sista gången

Prison Architect har patchats för sista gången

Prison Architect når, efter mer än 40 månatliga uppdateringar, vägs ände. Version 2.0 markerar slutet och som vi berättade igår är Scanner Sombre nästa anhalt för Introversion.

Prison Architect släpptes officiellt förra hösten men alfaversionen har vi spelat under betydligt längre tid. I september 2012 kunde vi för första gången lägga vantarna på fängelsesimulatorn som sålde oerhört bra redan som alfa. 2013, två år innan den reella releasen, förkunnade utvecklaren att spelet var deras största succé.

I den sista uppdateringsvideon är det förstås en smula vemodigt. Designer Chris Delay berättar:

– Prison Architect har varit en sådan stor grej i våra liv under så lång tid. Man måste gå tillbaka hela vägen till 2010 för att hitta början av processen. Det har verkligen varit livsomvälvande för oss.

Version 2.0 adderar buggfixar, utvecklarverktyg och en del annat smått och gott.

Prison Architect v2.0 – THE FINAL UPDATE

TWO MILLION players have now enjoyed Prison Architect. We are flabbergasted. We are going to take a break now, but we will be back soon with our next game. We would like to thank every single one of you from the bottom of our hearts, for making this such a dream project.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts