Premiärvisning av expansion till Cities: Skylines

Premiärvisning av expansion till Cities: Skylines

cities_skylines_natural_disaster-packshotJag har aldrig varit ett fan av stadssimulatorer, jag har tillräckligt svårt med att hålla reda på mig själv och börjar kallsvettas vid tanken att ha tusentals människoliv i mina händer. Lägg till oförutsedda händelser som jordbävningar, meteorregn eller domedagen och mardrömmarna skapar sig själva.

Den nya expansionen till Cities: Skylines heter Natural Disasters, och lägger till en rad stadsdestruktiva nödsituationer som kan uppstå organiskt eller aktiveras manuellt. Expansionen lägger också till ett nytt system med radiovarningar, och det är upp till spelaren att tolka dem och planera för eventuella katastrofer. En annan nyhet är scenario mode där spelare kan skapa skräddarsydda utmaningar som kan delas med andra via Steam Workshop.

Natural Disasters släpps någon gång i vinter, och titeln har redan en sida hos Paradox onlinebutik. Här är debuttrailern.

Cities: Skylines – Natural Disasters Announcement Trailer

Read more here: http://pdxint.at/2aYVuPf Natural Disasters will add a series of city-destroying emergencies to Cities: Skylines, which can occur unexpectedly during the game – or be manually triggered by mayors seeking a challenge or some sort of gruesome, vindictive pleasure.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts