Playstation Now kommer till pc

Playstation Now kommer till pc

PSNOWadapterPlaystation-makarna Sony har utannonserat att deras streamingtjänst Playstation Now kommer till pc inom kort.

Det här innebär att vi pc-spelare kommer kunna spela klassiker som Uncharted, God of War, Ratchet & Clank, The Last of Us och Journey på våra älskade dumburkar för allra första gången.

Tjänsten rullar ut i Storbritannien, Belgien och Nederländarna den 24 augusti, så vi antar att vi kommer behöva vänta ett tag innan den når våra breddgrader.

Eftersom Playstation Now streamar spel över internet är en stabil uppkoppling väldigt viktigt. Sony rekommenderar en hastighet på minst 5Mps och anslutning med nätverkskabel. Här är de övriga tekniska kraven.

  • Windows 7 (SP1), 8.1 eller 10
  • 3.5 GHz Intel Core i3 eller 3.8 GHz AMD A10
  • 300 MB hårddiskutrymme
  • 2 GB RAM
  • Ljudkort, usb-port

Sony kommer också släppa en trådlös usb-adapter för deras handkontroll Dual Shock 4 i september. Den kommer kosta 25 dollar i USA och stöder alla handkontrollens funktioner – såsom pekplattan och force feedback – så länge de berörda spelen tar dem i beaktande. Man kan också använda en helt vanlig UBS-kabel om man inte orkar bry sig om att ladda handkontrollen mellan varven.

Det fullständiga Playstation Now-bibilioteket kan beskådas här, och består i dagsläget av hundratals titlar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts