PC-spelare får vänta tre dagar extra på No Man’s Sky

PC-spelare får vänta tre dagar extra på No Man’s Sky

Releasedatumet för pc-versionen av No Man’s Sky har nyligen varit höljt i oklarheter värdiga en outforskad världsrymd. Medan den officiella hemsidan uppdaterats och nu basunerar ut ett släpp den tolfte augusti så har Steam räknat ned till den nionde. Tills nyligen har Hello Games varit alltför upptagna för att säga varken bu eller bä om saken.

Nu har Sean Murray däremot bekräftat att datumet från officiella hemsidan är korrekt och att det brutalt efterlängtade spelet når pc-spelare den tolfte, vilket är tre dagar efter Playstation 4-versionen.

Genom sin twitter har Murray gett ett exempel på varför teamet behöver lite mer tid. “Jag sitter här ikväll och lägger till stöd för 21:9-monitorer,” tweetade han. “Vi har inte ens en sådan. Jag har satt kartong på sidorna av min. ¯\_(シ)_/¯”

 

Ett antal exemplar av No Man’s Sky för Playstation 4 har setts i det vilda hos både journalister och kunder vars lokala spelhökare har brutit embargo, men Murray och Hello Games har insisterat på att dessa väntar på första patchen. Huruvida stöd för mer oortodoxa skärmstorlekar är något som normalt brukar läggas till en vecka innan officiell release kan vi inte uttala oss om, men transparensen som många spelutvecklare visar prov på i sociala medier kan ge en gemytlig inblick i exakt vad som de där skakiga dagarna innan spelsläpp innebär.

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts