P.T.-inspirerade Allison Road återuppstår

P.T.-inspirerade Allison Road återuppstår

CkIp7s3WEAEK94i
Chris och Sanchari Kesler har startat studion Far From Home.

Chocken var stor när Allison Road utan förvarning lades ner. Förvirringen gällande varför var kanske ännu större, men av allt att döma tycktes det hela bero på att teamet på Lilith inte kom överens med utgivaren Team 17. Nu tar det hela en ny och lyckligare vändning: Allison Road är tillbaka på banan under ny flagg. Far From Home heter den färska studion som leds av Allison Road-skaparen Christian Kesler tillsammans med hans fru Sanchari, som kommer figurera som affärspartner medan Chris på egen hand utvecklar spelet. Att vara sin egen lyckas smed blir förhoppningsvis bättre för honom.

– Det krävdes en del självrannsakan för att hitta lusten att jobba med Allison Road igen och för att inse vad nästa steg skulle bli. Efter motgångarna tog jag en paus och omvärderade allt arbete som hittills hade gjorts – hela resan, så att säga. Jag började göra en del, enligt mig, nödvändiga förändringar i berättelsen och flytet, småbitar här och var. Rätt som det var återuppstod projektet, berättar Kesler för IGN som är övertygad om att han kan slutföra Allison Road på egen hand.

Trots allt skapades spelet länge som ett soloprojekt och det är även så det kommer att sluta.

Förhoppningsvis håller det hela vägen den här gången.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts