Owlboy släpps i höst

Owlboy släpps i höst

Minns du 2007? Kimi Räikkönen vann mästerskapet i formel 1, den sista Harry Potter-boken släpptes och Steve Jobs premiärvisade Apples Iphone. Samtidigt inleddes utvecklingen av D-Pad Studios retrodoftande plattformsspel Owlboy, och nu har vi äntligen ett lanseringsfönster, nio år senare.

Owlboy handlar om Otus – hälften uggla, hälften pojke – och hans öden och äventyr. Han tar sig fram genom monsterinfesterade ruiner och slåss mot luftpirater i en vacker, grönskande värld. Otus kan flyga hur mycket han vill, det finns inga mätare som begränsar hans rörlighet, och han kan ta med sig sina mindre lyckligt lottade vänner vid behov.

Spelet har en produktsida på Steam, och nedan hittar ni en färsk trailer och ett halvdussin skärmdumpar. Owlboy släpps någon gång i höst, och ett mer konkret datum kommer utannonseras nästa vecka när spelet visas upp på PAX West i Seattle.

Owlboy Announcement Trailer

Wishlist Owlboy on Steam – http://store.steampowered.com/app/115800 Coming Fall 2016 – Announcement at PAX West in September, visit us at PAX Rising on the main showfloor. PAX Panel with D-Pad Studio on the 5th September, 14:00 in the Sasquatch Theatre! Owlboy is a high-bit adventure game where your are gifted with the power of flight!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts