One Night in Karazan har dragit igång

One Night in Karazan har dragit igång

hearthstonecard1Förra veckan släpptes den första delen av den nya Hearthstone-expansionen One Night in Karazhan kallad The Parlor. Tillägget är ett äventyr för en spelare som äger rum i det magiska tornet Karazhan där den kraftfulla magikern Medivh gått vilse. Det är givetvis spelarens uppgift att hitta honom, och till sin hjälp har man upp till 45 nya kort (ni kan läsa våra tankar om dem här) inklusive det bespottade Purify, som rent allmänt betraktas som ett av spelets sämsta kort någonsin.

One Night in Karazhan kostar omkring 200 kronor. Du kan dock köpa de fyra delarna en i taget för knappt 70 kronor – eller för 700 av Hearthstones spelvaluta. Du kan också spela prologen helt gratis, och få två exemplar var av korten Enchanted Raven och Firelands Portal som tack för besväret. The Parlor kommer följas av The Opera, The Menagerie och The Spire, och de låses upp med en veckas mellanrum.

Här är trailern om du missat den.

One Night in Karazhan Cinematic Trailer

You’re invited to attend the party of the millennium! As Medivh’s guest you’ll experience everything his delightful domicile has to offer, rub shoulders with Azeroth’s most fascinating beings, and dance the night away in Hearthstone’s next Adventure: One Night in Karazhan! Get started at http://PlayHearthstone.com Subscribe!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts