Nytt spelläge till Rocket League

Nytt spelläge till Rocket League

För lite mer än ett år sedan släpptes bilfotbollsspelet Rocket League i Europa och Nordamerika. Spelet blev en omedelbar succé – mycket tack vare gratisperioden på PS Plus – och har i dagsläget sålt över sex miljoner exemplar och spelats av 18 miljoner spelare. Rocket League ratades dock av Electronic Arts, men har gått från klarhet till klarhet med regelbundna uppdateringar, betalda såväl som gratis. Nu är det dags igen.

Rumble Mode är ett gratis spelläge för alla som redan äger basspelet, och kommer dyka upp någon gång i september. Den stora nyheten är introduktionen av en rad häftiga powerups som The Boot (sparkar motståndarens bil), Freezer (fryser fast bollen), Grappling Hook (year of the grappling hook!), Magnetizer (drar bollen mot din bil) och Swapper (byt position på planen med en motståndare). Sedan tidigare vet vi också att Psyonix planerar introducera lootlådor i Rocket League inom kort, men vi har ingen närmare information om det hela riktigt ännu.

Här är en trailer från Rumble Mode.

Rocket League® – Rumble Trailer

Give your friends the boot with “Rocket League® Rumble!” This FREE new mode for the Playlist and Mutator sections will let you compete in an epic battle royale with random, hilarious power-ups like the Grappling Hook, Tornado, Freezer and more! Play it with friends and foes this September!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts