Nytt spel från This War of Mine-utvecklarna

Nytt spel från This War of Mine-utvecklarna

This War of Mine var ett spel som hyllades för dess sobra tolkning av livet i en krigsdrabbad stad. Man kunde välja att dela med sig av de förnödenheter man kom över eller behålla dem själv. Man kunde välja att släppa in nya människor i sitt lilla mikrosamhälle eller stänga dem ute och låta dem klara sig själva.

Frostpunk är en logisk vidareutveckling av konceptet, men den här gången tar 11 Bit Studios med oss till en förfrusen värld där de kvarvarande överlevarna återgått till ångbaserad teknologi för att kunna överleva. Precis som i This War of Mine prioriteras moraliska beslut framom resurshantering, och den distinkta visuella stilen ställer den ogästvänliga världens kalla palett mot de överlevande samhällens varma färger.

Frostpunk är 11 Bit Studios största och mest komplexa projekt hittills, och riktar sig mot spelare som vill ha “fräscha och utmanande upplevelser”. Spelet släpps någon gång under 2017 och här är den första teasertrailern.

Frostpunk teaser trailer – The Fall

Frostpunk is a new game by the creators of This War of Mine. http://frostpunkgame.com/ Frostpunk takes on what people are capable of when pushed to the limits. What interests us is what society do to survive and how it changes in the process. How survival in the end leaves us different beings.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts