Nytt från Rockstar ska avslöjas “snart”

Nytt från Rockstar ska avslöjas “snart”

Rockstar jobbar hårt med GTA Online, i tid och otid. När ska de hitta tid till något annat? “Snart”, vad det verkar.

I en finansrapport (via Gamespot) från moderbolaget Take-Two får vi veta att Rockstar drar in absurda pengamängder och en liten kommentar om framtiden sätter fart på våra förhoppningar: “Rockstar Games jobbar också hårt på några existerande framtida projekt som snart kommer att att avslöjas”.

Vad kan detta vara? En lågoddsare är förstås en uppföljare till Red Dead Redemption, men vi hoppas fortfarande på att originalet en dag släpps på pc. (Ja, vi är naiva.) Att GTA VI finns i pipen tar vi gör givet, men det troliga är att ett sådant avslöjande ligger en bit bort. Kanske får vi äntligen soloexpansioner till GTA V? Spekulera mera!

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts