Nya Toejam & Earl ges ut av Adult Swim

Nya Toejam & Earl ges ut av Adult Swim

toe17I februari 2015 startades en Kickstarter-kampanj för ett nytt spel i Toejam & Earl-serien kallat Toejam and Earl: Back in the Groove. Humanature Studios, med seriens skapare Greg Johnson i spetsen, samlade ihop 508 637 dollar och överträffade därför det ursprungliga målet med över hundra tusen.

Det nya spelet kommer innehålla nio spelbara karaktärer, slumpgenererade banor (precis som i originalet), en blandning av ny och gammal musik och ett samarbetsläge med dynamisk split screen för för 2-4 spelare

Originalet släpptes till Mega Drive 1991 och blev känt för dess funkiga attityd. De utomjordiska rapparna Toejam och Earl kraschlandade på jorden och tillsammans var de tvungna att samla ihop de spridda delarna från deras rymdskepp för att kunna återvända hem.

Nu har Humanature utannonserat ett samarbete med Adult Swim, som tidigare varit inblandade i indiespel av alla tänkbara storlekar, såsom Headlander, Duck Game, Jazzpunk och Volgarr the Viking. Samtidigt passar de på att visa upp de allra första spelsekvenserna från Toejam and Earl: Back in the Groove i trailern nedan.

Spelet kommer släppas någon gång under 2017.

ToeJam and Earl: Back in the Groove Teaser | Adult Swim Games

Wishlist now on Steam – http://store.steampowered.com/app/516110 Coming in 2017 to PC and console. Yo! Check it out… ToeJam and Earl are back on Earth once again, getting funky and running from those crazy Earthlings. Deja vu! (deja vu!) Here’s the basics…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts