Nya spelsekvenser från Sea of Thieves

Nya spelsekvenser från Sea of Thieves

Under E3 imponerade Rare stort med sitt Sea of Thieves under Microsofts presskonferens. Fokus ligger på samarbete när spelare tillsammans styr stora piratskepp, dricker grogg och utforskar öar. Spelet är en del av Play Anywhere, köp spelet digitalt på antingen Windows 10 eller Xbox One och få den andra versionen gratis. Versionerna delar också dlc, sparfiler och achievements.

Under Comic Con-mässan i San Diego visade Rare upp nya spelsekvenser, och man kan se hela videon här. Men om ni tycker 50 minuter är för mycket har Youtube-användaren Arekkz Gaming klippt ihop en sammanfattning på 10 minuter kryddad med gammalt material som ni kan se här nedan. I videon demonstreras en lång rad olika miljöer, dag-och-natt-cykel, dynamiska molnformationer, fiskhumanoider, animationer av fientliga skelett och vad som händer när spelarna dör.

Sea of Thieves släpps någon gång i början av nästa år.

Sea of Thieves | 10 Minutes of Gameplay – Ships, Towns & Islands

There was some new Sea of Thieves gameplay shown during the SDCC pannel, let’s take a look! Don’t forget to ► Like ► Comment ► Subscribe for daily gaming videos!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts