Nya skärmdumpar från Syberia 3

Nya skärmdumpar från Syberia 3

syberia3boxshotBenoît Sokal är en belgisk serietidningstecknare. Han är också, givetvis, en smått legendarisk äventyrsspelsmakare. Han debuterade med Amerzone 1999, innan han fortsatte med Syberia (2002) och Syberia 2 (2004). Över tio år senare är det äntligen dags för Syberia 3.

Den här gången samarbetar Sokal med sonen Hugo. Tillsammans har de under många år arbetat med scenariot för Syberia 3, och Inon Zur återvänder som kompositör. Kate Walker agerar återigen äventyrets huvudroll – när spelet börjar är hon medvetslös men plockas upp av folkstammen Youkol, som även var med i Syberia 2. Fokus ligger på att modernisera konceptet – den här gången är spelet gjort i full 3d – och sovjetiska reliker agerar stor inspirationskälla för den grafiska designen.

Tidigare har vi fått se åtta minuter gameplay från spelet, och nu har vi lagt labbarna på en handfull nya skärmdumpar som ni kan kolla in i galleriet nedan. Syberia 3 släpps den 1 december.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts