Nya Prey har inget att göra med originalet

Nya Prey har inget att göra med originalet

Det blev aldrig något Prey 2. Den ambitiösa uppföljaren till fps-originalet från 2006 dog i sin linda. Men nu är ändå Prey tillbaka. I alla fall namnet. För brittiska PC Gamer berättar (nya) Preys lead designer, Ricardo Bare, att de helt enkelt ville göra lite science fiction, och Bethesda hade rättigheterna till namnet så det kändes passande. För det är en så himla bra titel, typ.

Så där har vi det. Nya Prey har inte ett smack med originalet, eller den döda uppföljaren, att göra. Det här är ett nytt science fiction-spel som lånar titeln för att den är ball och tillgänglig. Det gör ju dock inte spelet som sådant varken mer eller mindre lovande. Avgör själva om ni är pepp på det eller inte genom att spana in gameplay-trailern nedan.

 

Prey – Official Gameplay Trailer

Prey is a first-person sci-fi action game from Arkane Studios, the award-winning creators of the 2012 ‘Game of the Year’, Dishonored. Known for their creative gameplay, distinctive worlds and immersive stories, Arkane reimagines this franchise from the ground up, with an added psychological twist.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts