Ny trailer om karriären i F1 2016

Ny trailer om karriären i F1 2016

Fjolårets F1 2015 var ett sparsmakat paket enligt undertecknad.

Det var också seriens debut på de nya konsolerna, så den skrala featurelistan var förståelig. I år verkar vi dock få ett rejält utökat spel, F1 2016 innehåller både den fysiska och den virtuella säkerhetsbilen, såväl som formationsvarv, manuella starter och manuella depåstopp. Spelet kommer också innehålla fullskaliga onlinelopp för upp till 22 spelare. Med andra ord kommer varje bil från verklighetens mästerskap kunna finnas på banan samtidigt, även online. Det nya spelet innehåller även den nya banan Baku och det nya stallet Haas.

Idag nås vi av nyheterna om det nya spelläget Multiplayer Championship. Upp till 22 spelare kan slutföra en hel säsong online, och om man är teamkompisar gör man nog bäst i att samarbeta för att få maximal utdelning vid slutet av säsongen. Vi har också fått en ny trailer om karriärläget där man kan tävla i upp till tio säsonger, uppgradera bilarna, delta i utvecklingsprogram och även välja vilken av teamets två verkliga förare som får sitta i den andra bilen.

F1 2016 släpps den 19 augusti. F1 2016: Limited Edition kommer inkludera dlc:t Career Booster Pack som ger spelare ett försprång i karriärläget såväl som exklusiva hjälm- och laptop-designer. Här är den nya trailern.

F1 2016 – Career Trailer

Start your career and create your own legend from 19th August. Pre-order now at http://www.formula1-game.com/ Follow us on our social channels for more updates! www.facebook.com/formula1game www.twitter.com/formula1game www.youtube.com/formula1game www.instagram.com/formula1game

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts