Ny trailer från Resident Evil 7

Ny trailer från Resident Evil 7

Gamescom ångar vidare och Capcom har släppt en ny trailer från deras kommande skräckspel Resident Evil 7. Precis som tidigare spelsekvenser vittnat om verkar spelet ha långt mycket mer gemensamt med förstapersonsskräckisar som Amnesia, Outlast och P.T. än någon av seriens tidigare titlar (även om Capcom påstår att likheterna med det sistnämnda är en ren slump).

Allt handlar om atmosfär, och om man vill vara elak kan man påstå att trailern inte visar mycket till gameplay, utan enbart koncentrerar sig på att etablera en plats och bygga stämning. Trots att vi knappt sett några kopplingar alls med tidigare spel har Capcom försäkrat oss om att spelet inte är en reboot, och kommer knyta an till tidigare spels berättelser (men vi gissar att Wesker lämnat läderrocken i garderoben den här gången).

I slutet av klippet ser vi loggor för både Windows 10 och Steam, så de som vill inhandla spelet från Windows-butiken tycks få möjlighet att göra det. Resident Evil 7 släpps den 24 januari, först då får vi svar på om den nya inriktningen för serien är en lyckad sådan.

Resident Evil 7 biohazard – “Lantern” Gameplay Trailer

Something’s strange at the old plantation house – new “found footage” gameplay surfaces for Resident Evil 7 biohazard. Fear comes home when Resident Evil 7 biohazard releases on PlayStation 4 (full gameplay experience also available via the included PlayStation VR Mode), Xbox One, and PC on January 24, 2017.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts