Ny trailer från Recore

Ny trailer från Recore

recorejouleRecore utannonserades till Xbox One i fjol. I januari bekräftades det att spelet också kommer till pc, och under E3 fick vi reda på att spelet kommer bli den allra första titeln i Play Anywhere-programmet (köp spelet digitalt på Xbox One eller Windows 10, få den andra versionen gratis).

Recore är ett samarbete mellan Mega Man-legendaren Keiji Inafune och Armature Studio, som består av ett gäng Metroid Prime-veteraner. Recore är ett actionäventyr där den kvinnliga huvudrollen Joule Adams, en av de sista människorna på planeten Far Eden, åtföljs av ett gäng robotar med olika egenskaper. Vi antar att dessa kommer att användas flitigt under både strider och pusselpysslande. Joule Adams är också utrustad med en änterhake för att hej, alla spelkaraktärer har sådana i år.

Nu har vi fått en ny trailer från Recore, vilket nog är på sin plats eftersom det kommer släppas om mindre än en månad, den 13 september. På spelets hemsida kan vi också läsa att prislappen kommer bli blott 40 dollar, eller 40 euro, och att äventyret kommer vara över 12 timmar långt.

ReCore Gamescom Gameplay Trailer

Presenting ReCore, an XBOX ONE EXCLUSIVE & WINDOWS 10 EXCLUSIVE Join Joule Adams as she leads a group of Corebot companions on an adventure to save mankind in the dangerous world of Far Eden. From the legendary creator Keiji Inafune, and the makers of Metroid Prime comes ReCore, an action-adventure crafted for a new generation.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts