Ny trailer från Dishonored 2

Ny trailer från Dishonored 2

På Gamescom har Bethesda visat upp sin kommande smygarsaga från sin mer våldsamma sida. Emily är uppenbarligen inte att leka med, och kan om hon så vill massakrera sina fiender och hacka dem till små blodiga munsbitar. Här får vi se en gameplaysnutt där hon bryter sig in hos en galen ingenjör som naturligtvis har byggt robotvakter. Med lite vassa knivar och magiska krafter kommer man dock långt.

Dishonored 2 släpps senare i år. Se den actionfyllda trailern nedan.

Dishonored 2 – Gamescom 2016 Gameplay Video

After showing a bloody, brutal gameplay demo at QuakeCon 2016 featuring the game’s original assassin, Corvo Attano, Arkane Studios moved the spotlight back onto to Empress Emily Kaldwin, the game’s newest assassin. See some new highlights of both Corvo and Emily in action in the new gameplay video.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts