Ny No Man’s Sky-modd låter dig flyga nära marken

Ny No Man’s Sky-modd låter dig flyga nära marken

PCG290.feat_nomans.g11 9abc26d4247044b2a1f63c96928a76bbEtt litet spel som heter No Man’s Sky släpptes häromveckan. Ni kanske har hört talas om det.

Under helgen fick spelet inte bara en utom två patchar, och hela listan över förändringar kan begrundas här. Förra veckan publicerade vi också en smaskig artikel med de bästa moddarna som finns just nu (och tips på hur man tjänar pengar). Internet snurrar dock vidare, och nu har en ny spännande modd bubblat upp till ytan.

Lowflight är exakt vad den låter som – en modd som tillåter dig att flyga nära markytan och krascha med omgivningen på spektakulära och ofta skitroliga sätt. Man kan flyga både under vatten och inuti grottor, och det är numera mycket enklare att landa exakt var man vill, och sniffa markytan för att lokalisera de där resurserna man verkligen vill hitta (men se upp så att du inte får ett pop-in-berg uppkört i nosen!).

Modden och installationsinstruktioner hittas här.

LowFlight mod for No Man’s Sky by Hytek

Download and more info here: http://nomansskymods.com/mods/lowflight-by-hytek-packed/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts