Ny karta till Evolve

Ny karta till Evolve

evolvecairaTidigare i sommar blev onlineskjutaren Evolve gratis för alla (om man spelar på pc då, men vem gör inte det?).

Förändringarna var massiva, spelarantalet sköt i höjden, och häromveckan inledde utvecklarna Turtle Rock ett event de kallar Shear Madness, som kommer bjuda på fem stora uppdateringar över fem veckor.

Den första av dem inkluderade den nya medicen Caira “Quantum Caira” Diaz, och nu har Shear Madness också gett oss en ny bana kallad Cataclysm, en mycket mindre behaglig variant av originalet Orbital Drill.

Kartan är fylld av dödlig lava och meteorer faller från skyn, varav vissa faktiskt helar spelarna. Meteorerna påverkar både monster och människor, vilket onekligen tillför en intressant twist till konceptet.

Slutligen har också Evolve begåvats med den nya spellistan Co-op vs AI, framtagen för spelare som bara vill panga ner datorstyrda fiender i goda vänners lag. Nedan hittar ni trailers för både den nya banan Cataclysm och den nya karaktären Caira Diaz. Har du provat det pånyttfödda Evolve?

Evolve Stage 2 – Cataclysm [ESRB]

Orbital Drill has been altered into map engulfed in hellfire and molten lava. The sky has been consumed with embers, soot and smoke that could engulf the whole planet. Strangely enough alongside the hellfire the planet seems to have taken some of the Hunters healing technology through this transformation.

 

Evolve Stage 2- Quantum Caira Launch Trailer

The latest Evolve Stage 2 Hunter adaptation is here! Quantum Caira keeps the team alive through sustained healing and careful positioning. Her Regeneration Fields create healing zones while her Neutron Barrier blocks damage for the whole team, as long as she’s in the right place. For full details visit the Evolve news page at http://www.EvolveGame.com/News.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts