Ny Dota 2-hjälte har avslöjats

Ny Dota 2-hjälte har avslöjats

underlordEn all star-match under pågående Dota 2-evenmanget The International 2016 fick besök av en efterlängtad gäst.

Dota 2 har rötterna i den gamla Warcraft 3-modden Defence of the Ancients och nu, över tre år efter spelets officiella lansering, finns precis varenda karaktär från originalet representerad i uppföljaren. Eller kommer att finnas i alla fall – Underlord ansluter officiellt laguppställningen den 23 augusti.

Underlord är stor och fet och har en sorts yxa och en grönskimrande huvudbonad. Han kan fånga fiender i en grop som förorsakar ymnigt med skada över tid, och leechar deras attackstyrka när de dör. Hans ultimate kan teleportera hela laget till allierade creeps eller lagets egna strukturer.

Jag ska inte låtsas veta mer om Dota 2 än jag gör, jag har aldrig spelat det och finner ärligt talat spelet avskräckande, men för fans är Underlords debut säkerligen en efterlängtad nyhet. Det här innebär att Dota 2 innehåller hela 111 spelbara hjältar och kan börja betraktas som “klart”, eller så klart som ett spel av den här typen någonsin kan bli.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts