Nu vet vi när Steep släpps

Nu vet vi när Steep släpps

Steep, sandlåde-skidåkarsimulatorn som Ubisoft överraskande annonserade på E3, har fått ett släppdatum. Enligt Ubisoft dyker det upp den 2a december, så den här vintern kan du få dina alpina kickar samtidigt som slipper att riskera ett nackbrott i någon gudförgäten pist.

Eftersom det är Ubisoft vi pratar om så kommer givetvis också nyheter om förhandsbokningsbonusar. Den som känner sig sugen kan beställa spelet i förväg belönas med ett Moonlight Pack som innehåller tre exklusiva utmaningar, dräkter och utrustning, som låter dig kryssa ner för snötäckta berg mitt i natten. Vi kan inte rekommendera att du gör det i verkliga livet.

Sist men inte minst släppte Ubisoft Annecy också en krispig Gamescom-trailer så njut av den här samtidigt som du vallar dina virtuella skidor.

Steep Trailer – Gamescom 2016 [US]

Ride a massive open world of the Alps. Go solo or drop in side by side with other players. Record and share the most insane stunts ever captured. Dare your friends to try out your custom trails, then challenge the world to beat your best tricks and relive your most epic wipeouts.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts