Nu kan du döda Marcy Long

Nu kan du döda Marcy Long

Själv tröttnade jag illa kvickt på Fallout 4. Det beror mest på att jag spelade Xbox One-versionen av någon obegriplig anledning (och den är inte bra) men även på att jag blev mycket, mycket besviken över att jag inte kunde mörda Mama Murphy och därmed slippa bygga hennes jäkla stol.

Tydligen bor det någon annan i samma by som internet bestämt sig för att hata ännu mer – Marcy Long har länge varit skyddad av den allsmäktiga spelkoden, men i Bethesdas senaste uppdatering av Fallout 4 (version 1.7) har både hon och hennes man slängts ut ur Edens lustgård och dumpats bland alla vanliga dödliga. Det finns dock en hake – paret Long kan dödas först efter att uppdraget “Sanctuary” har slutförts, men det borde inte vara ett problem för någon eftersom det äger rum väldigt tidigt i spelet.

Den fullständiga listan över förändringarna kan ni läsa här, men den enda som berör Mama Murphy är tyvärr en buggfix för hennes avbrutna rörelseschema. Mitt hopp lever fortfarande dock. En dag ska rättvisa skipas.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts