No Man’s Sky släpps idag

No Man’s Sky släpps idag

PCG290.feat_nomans.bg_4 b153025f97744f269c33571b6c154cbcIdag är dagen D. Idag är dagen när No Man’s Sky äntligen lanseras (på pc) och nu vet vi det exakta klockslaget (på pc).

Klockan 19.00 ikväll kan du börja utforska Hello Games galaktiska sandlåda på Steam. Spelet kan tyvärr inte laddas ner på förhand, men den blygsamma storleken på 2,6 GB kommer förhoppningsvis inte ställa till med alltför många problem. Man kan också köpa spelet på GOG om man föredrar det, och exakt samma klockslag gäller även där. Prislappen är 60 euro på Steam och 66 dollar och nio cent på GOG.

I övriga No Man’s Sky-relaterade nyheter har Sean Murray, galjonfigur hos Hello Games, utlovat en ny patch inom en snar framtid. På spelets hemsida listar han de problem de är medvetna om, och möjliga lösningar på problemen för de som inte kan eller vill vänta på en patch. Allt det här berör givetvis Playstation 4-versionen som släpptes i tisdags, men det kan ändå lönas att bekanta sig med listan i fall samma knep fungerar på pc om du stöter på problem ikväll.

Om du vill döda timmarna fram tills dess kan du kolla in Sean Murray och vänners timlånga walkthrough på Twitch. Här är lanseringstrailern om du missade den tidigare i veckan.

No Man’s Sky – Launch Trailer | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/no-mans-sky-ps4// YOUR UNIVERSE AWAITS No Man’s Sky – TM/ © 2016 Hello Games Ltd. Developed by Hello Games Ltd. All rights reserved.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts