No Man’s Sky återställer servrarna före release

No Man’s Sky återställer servrarna före release

Som ni säkert vet har några spelare fått tag på No Man’s Sky tidigt och ägnat sig åt att posta videor och spoilers senaste tiden. De har så klart upptäckt och döpt planeter och livsformer, något som irriterat en del spelare. Det känns liksom inte så roligt när några för en tjuvstart till upptäckterna. Nå, just den biten kan vi släppa, för på twitter har Hello Games-kodaren Harry Denholm gått ut med att spelets servrar kommer att rensas före release.

Det betyder att de upptäckter som gjorts av de som fått spelet tidigt försvinner. De får behålla sina sparfiler, men alla eventuella döpta planeter och livsformer nollställs. Vi PC-spelare kommer dock fortfarande att behöva vänta några extra dagar på release.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts