Nicolas Cage i Dark Souls III

Nicolas Cage i Dark Souls III

För ett tag sedan fick Youtube-användaren Limit Breakers för sig att ersätta precis alla texturer i Dark Souls III med krabbor. Det här väckte givetvis en hel del uppståndelse, och förmodligen även en del hungriga magar, så Limit Breakers har föga förvånande bestämt sig för att förlänga sina fem minuter i rampljuset.

Han frågade sina tittare vad de ville se av honom härnäst, och som så ofta är fallet när internet är inblandat blev svaret “Nicolas Cage”. Sagt och gjort, Limit Breakers gjorde en ny video där varje textur i Dark Souls III är ersatt med Hollywood-stjärnans strålande leende, och ni kan se resultatet här nedan tillsammans med övriga tokiga alternativ som Shrek, Waifu (no waifu no laifu) och den numera legendariska krabban som startade det hela.

Om du vill utföra liknande makabra experiment på egen hand är det bara att följa Limit Breakers instruktioner.

So I replaced ALL the textures in Dark Souls 3 with YOUR IDEAS!

If only I could be so G R O S S L Y A E S T H E T I C ~~~ Some people say games are art, I like to think we have proved otherwise… So here we go! I settled on Shrek, Nicholas Cage, Waifu, Poise and Solaire Sun Emblem!

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts