Nästa Five Nights at Freddy’s släpps i oktober

Nästa Five Nights at Freddy’s släpps i oktober

När Five Nights at Freddy’s: Sister Location släpps i oktober har det knappt gått två år sedan originalet såg dagens ljus. Betänk då att detta är femte delen, och då har vi inte ens räknat med avstickaren FNaF World (som togs ner och återlanserades efter en katastrofrelease). Scott Cawthon ligger på allt annat än latsidan.

Enligt Steamsidan äger femte delen i skräckserien rum i en annan restaurang och bevisligen är intresset fortfarande stort. Nästan 11 miljoner har redan sett första trailern från Sister Location. Av samma Steamsida att döma kommer du spela som en nattjobbande tekniker som tvingas in i trånga utrymmen för att ta itu med maskinerier. Restaurangen tar inte ansvar för din eventuella död.

Sister Location Trailer 1

This is the first trailer for the upcoming game, Sister Location. Featuring original trailer music by Leon Riskin.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts