Nästa dlc-paket till Black Ops 3 på ingång

Nästa dlc-paket till Black Ops 3 på ingång

Jag har sett väldigt många förvirrande animeserier i mina dagar, men till och med jag har svårt att hänga med i prologen inför den sista episoden av Treyarchs zombeiföljetång Origins, som är en del av det kommande dlc-paketet Salvation till Call of Duty: Black Ops 3.

Avsnittet ifråga kallas Revelations, och folk hoppar genom portaler samtidigt som jordskorpan går sönder när en kufisk typ kallad Shadow Man höjer händerna mot skyn. Det bör förvisso påpekas att jag aldrig ens rört zombieläget i valfritt Call of Duty, men om filmen nedan försöker locka till sig nya spelare är den kanske inte helt lyckad.

Utöver den sista zombieepisoden innehåller Salvation också fyra nya multiplayerkartor – Citadel, Outlaw, Rupture och Micro, och ni kan läsa mer om dem på dem på den officiella hemsidan. Precis som vanligt släpps dlc:t först till Playstation 4, och lanseras på pc en månad senare. Eftersom releasedatumet är den 6 september känns en tidig oktoberlansering hyfsat trolig för oss pc-spelare.

Call of Duty®: Black Ops III – Revelations Prologue

In their epic journey through space and time, Richtofen, Dempsey, Takeo, and Nikolai come face to face with the mysterious Dr. Monty in The House. The Salvation DLC Pack includes four new multiplayer maps – Outlaw, Citadel, Rupture, and Micro – and Revelations, the thrilling climax of Treyarch’s Origins Zombies saga that has been eight years in the making.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts