Mysig sagoskräck i Little Nightmares

Mysig sagoskräck i Little Nightmares

Bandai Namcos pr-maskin går på högvarv. Tidigare idag skrev vi om den nya förstapersonsskräckisen Get Even, som verkar vara rejält inspirerat av Condemned. Little Nightmares verkar också vara skrämmande på sitt sätt, men den här gången känns det som att inspirationen härstammar från filmregissören Guillermo del Toro och hans film Pan’s Labyrinth, som förmodligen är en av mina största favoritfilmer någonsin.

Så det säger sig självt att jag nickar gillande åt trailern nedan, och dess blandning av barnslig mentalitet och ren och skär avgrundsdjup skräck. Little Nightmares utvecklas av den svenska studion Tarsier och spelaren tar kontrollen över Six, ett hungrigt barn i regnkläder som bara försöker överleva. Spelets hemsida erbjuder mycket mer information för den som vill ha den, men navigationen är tyvärr bortom jobbig.

Little Nightmares släpps våren 2017. Här är Gamescom-trailern. Jag hatälskar redan kocken.

Little Nightmares – Deep Below the Waves Trailer | PS4, XB1, PC

LITTLE NIGHTMARES presents a grim shadow-filled adventure through an interactive storyline, outstanding sound design, and a unique art-style that is sure to deliver eerie chills and goosebumps. Players will discover that LITTLE NIGHTMARES blurs the lines between dreams and nightmares as they explore The Maw in an effort to escape its nightmarish confines.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts