Mortal Kombat XL kan komma till pc

Mortal Kombat XL kan komma till pc

scorpion
“GET OVER HERE!” pc-versionen av Mortal Kombat XL! Och ta Injustice 2 med dig.

Mycket har sagts om Warner Bros öden och äventyr på vår älskade plattform. Det mest kända exemplet är givetvis legendariskt trasiga Batman: Arkham Knight – ett spel som till och med togs bort från de digitala butikshyllorna tills de värsta buggarna var fixade – men även Mortal Kombat X hade gott om besvär på pc, så pass mycket att det andra dlc-paketet aldrig släpptes på vår plattform.

Den uppgraderade versionen av spelet heter Mortal Kombat XL och släpptes i mars till Playstation 4 och Xbox One. Utgåvan innehåller allt dlc och förbättrad nätkod, och släpptes aldrig på pc.

Nu verkar dock något vara på gång, seriens skapare Ed Boon har twittrat en bild på ett moderkort tillsammans med orden “Maybe we should Karry eXtra Long People who Care?”. Jag har ingen aning om vad de betyder, men de är kryptiska nog för att fylla kommentarfältet med spekulationer.

Mortal Kombat-studion Neatherrealm håller också på med Injustice 2 just nu, som tills vidare enbart är utannonserat till konsol. Vi hoppas dock på att goda nyheter kommer i par, och att även vi pc-spelare får slå Stålmannen i ansiktet någon gång under 2017.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts