Monkey King är den första helt nya Dota 2-hjälten

Monkey King är den första helt nya Dota 2-hjälten

internationalI fredags skrev vi om Underlord, den allra sista av hjältarna från Warcraft 3-modden Defence of the Ancients att ta steget över till uppföljaren Dota 2.

Vi spekulerade om man därför eventuellt skulle kunna betrakta Dota 2 som “klart”, men nu har Valve bevisat att dylika tankegångar inte kunde vara längre från sanningen. Monkey King gjorde storstilad debut till tonerna av taikotrummor i en stämingsfull teasertrailer som premiärvisades på The International 2016.

Monkey King är den allra första helt nya Dota 2-hjälten och kommer ansluta uppställningen i höst tillsammans med den nya uppdateringen “The New Journey”, ett namn som onekligen utlovar omvälvande och dramatiska förändringar för Valves älskade kassako.

The International 2016 avslutades under gårdagen och nybörjarlaget Wings slog Digital Chaos i en historisk finalmatch. Ni kan läsa mycket mer om händelseförloppet hos våra brittiska kollegor. Wings tog hem mer än nio miljoner dollar och Key Arena i Seattle exploderade i ljus, konfetti, eld och applåder när de närvarande åskådarna firade sina nya hjältar.

Har du hängt med i årets upplaga av The International, och vad tyckte du om evenemanget i så fall?

Monkey King Teaser

New Journey Update for Dota 2 Coming this Fall

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts