Här är första gameplayfilmen från Quake Champions!

Här är första gameplayfilmen från Quake Champions!

WolfensteinDOOM och nu Quake. Id och Bethesda har onekligen fått smak på Id Softwares största klassiker och när gameplay från Quake Champions premiärvisades under Qukecon i Dallas märktes old school-arvet tydligt. Vi snackar fart, vi snackar skills och vi snackar något som är helt annorlunda än de MOBA och Overwatch-förväntningar som ett tag piskades upp.

Quake Champions avslöjades under E3 och var en av mässans stora överraskningar men det är först nu vi får se hur spelet faktiskt kommer att se ut.

– Vi fokuserar på klassiskt Quake-gameplay, berättar Ids Tim Willits under Quakecon-presentationen och pekar på en detalj som får Quake att sticka ut i dagens spellandskap. Om du vill ha ett vapen, så plockar du upp det! Du tajmar ditt tillfälle, eller så skjuter du en motståndare och tar det. Det är så du skaffar vapen i Quake-titlar!

Det kommer att finnas olika klasser där en del snabbare än andra, vilket Willits lovar förstärker upplevelsen och adderar ett strategilager. Exakt hur det står till med den saken får vi se under den stängda betan som du redan nu kan anmäla dig till på Quake.com. Något releasedatum är ännu inte bekräftat, så rusta dig med tålamod.

Quake Champions – Debut Gameplay Trailer

id Software Studio Director Tim Willits took to the stage at QuakeCon 2016 to debut the first Quake Champions gameplay trailer. Packed with blazing-fast action and explosive rocket jumps you know and love, get first look at the game’s Champions – including new characters and franchise favorites.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts