Metal Gear Solid 5 får ny utgåva

Metal Gear Solid 5 får ny utgåva

Kärt barn har många namn. Oftast används Game of the Year för att beteckna utgåvor av spel som samlar allt innehåll i ett paket, men Konami har valt att använda orden The Defintive Experience som undertitel till deras kompletta utgåva av Metal Gear Solid 5. Varför kan vi inte komma överens om ett standardiserat namn för sånt här?

Metal Gear Solid 5: The Defintive Experience innehåller den fristående prologen Ground Zeroes, det fullständiga The Phantom Pain, multiplayerdelen Metal Gear Online och diverse dlc . Utgåvan innehåller också två Ground Zeroes-uppdrag som tidigare var exklusiva för konsol – Déjà Vu och Jamais Vu – och en del nya vapen och annan användbar utrustning. Den fullständiga innehållsförteckningen kan läsas på Konamis hemsida.

Metal Gear Solid 5: The Defintive Experience släpps den 13 oktober och riktpriset är 40 dollar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts