Mellansekvens från kampanjen i nya Call of Duty

Mellansekvens från kampanjen i nya Call of Duty

Tidigare i år presenterades Call of Duty: Infinite Warfare. Den första trailern av spelet blev den mest ogillade speltrailern någonsin på Youtube, medan konkurrenten Battlefield 1 fick den rakt motsatta behandlingen. Activision har försökt skaka av sig det hela med deviset “all publicitet är bra publicitet” och fortsatt som vanligt.

Vi har tidigare sett 14 minuter från kampanjens första uppdrag och nu har Activision valt att dela med sig av en mellansekvens från densamma, med sorgliga stråkar, gråtfärdiga ögon och övertygande kroppsspråk. Call of Duty: Infinte Warfare är sci-fi utan utomjordingar, och handlar om människans interna stridigheter i rymden. Kit Harrington, Jon Snow i Game of Thrones, kommer spela berättelsens storskurk. En remaster av Call of Duty: Modern Warfare kommer också släppas i år, men bara för de som köper den dyrare specialutgåvan av Call of Duty: Infinite Warfare.

Call of Duty: Infinite Warfare släpps den 4 november. Läs den eminente Joakim Kilmans förtitt av spelet om ni vill veta mer. Multiplayerdelen kommer att premiärvisas i september.

Official Call of Duty®: Infinite Warfare – “Long Live the Captain” In-Game Cinematic

After brutal SetDef attacks leave SATO forces devastated, Lt. Reyes is suddenly field-promoted to Captain as the highest-ranking officer remaining aboard the UNSA Retribution. Pre-Order any edition of Call of Duty: Infinite Warfare and get the Terminal Bonus Map on Nov.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts