Lanseringsdatum avslöjat för Pac-Man Championship Edition 2

Lanseringsdatum avslöjat för Pac-Man Championship Edition 2

För några veckor sedan avslöjades Pac-Man Championship Edition 2 tillsammans med ett lanseringsfönster i september. Nu har Bandai Namco avslöjat ett exakt datum –  Pac-Man Championship Edition 2 släpps på Steam tisdagen den 13 september. På Playstation Network kommer spelet kosta 13 euro, så vi kan förvänta oss en liknande prislapp på vår plattform.

Enligt ett pressmeddelande från Bandai Namco innehåller det nya spelet “uppseendeväckande dynamiska 3d-labyrinter med unika visuella effekter”. Pac-Man kan numera knuffa sina fiender och kedjeätandet har förbättrats – man kan bygga upp till fyra spöktåg innan man äter upp dem alla för maximal poängutdelning. Spelläget Score Attack återvänder tillsammans med det helt nya äventyrsläget där spelare måste jaga snabba frukter och slåss mot de nya, gigantiska spökbossarna.

Här är premiärtrailern ifall du missade den.

PAC-MAN Championship Edition 2 – PS4/XB1/PC – Double PAC-MAN Madness! (Announcement Trailer)

PAC-MAN Championship Edition 2 is coming to PS4, Xbox One and PC in September! Experience new fun ways to play PAC-MAN including the new ability to bump Ghosts, intense giant sized boss battles and the fan-favorite Score Attack mode! Learn more in our new trailer!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts