Kritiska problem målet för första Deus Ex-patchen

Kritiska problem målet för första Deus Ex-patchen

Ännu en vecka, ännu en skakig lansering av ett storspel. Tröttsamt. Deus Ex: Mankind Divided (recension) var galet efterlängtat, men på spelets Steamsida står det klart att det för många varit allt än en friktionsfri första bekantskap med nya Deus Ex. Recensionerna är blandade. Bara 64 procent ställer sig positiva och lejonparten av kritiken avser prestanda och tekniska problem.

Detta har inte passerat obemärkt förbi och Eidos Montreal har redan släppt första patchen som “fokuserar  på kritiska problem som spelare råkade ut för direkt efter lanseringen.”

Fixed crashes caused by third-party programs interfering with the game

Fixed crash that occurred after viewing the intro videos

Fixed issue that could cause a crash at the end of the Prague intro scene

Fixed mouse invert setting not being displayed correctly in the options menu

Eidos hävdar att uppdateringen ska vara till gagn för alla spelare, men att det går att backa till spelets tidigare version om det så skulle krävas. Utvecklaren tillägger att mycket klagomål kommit av att spelare har orealistiska förväntningar på sin dator. Eidos har således lagt upp en guide i Square Enix-forumet som riktar sig till spelare som vill optimera sitt Mankind Divided-spelande.

“We are seeing people reporting performance issues when playing the game on Very High/Ultra settings with MSAA set to 2x, 4x, or 8x. We would like to emphasize again that these options are very demanding. We recommend everyone that is running at recommended spec or higher to start with the High Preset and MSAA turned off, and then tweak the options to optimize your experience.”

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts