Klockan tickar ner – mot ett nytt Duke Nukem?

Klockan tickar ner – mot ett nytt Duke Nukem?

Vi ska låta det vara osagt om världen hämtat sig efter löjligt försenade (och löjligt mediokra) Duke Nukem Forever. Sedan releasen 2011 har Gearbox i alla fall låtit hertigen vila, men nu talar mycket för att det bara är en tidsfråga innan nästa Duke Nukem avtäcks.

dukenukem.com räknar man just ner mot något som i skrivande stund kommer ske om sju dagar och femton timmar, vilket innebär natten till lördagen den 3 september. Enda ledtråden är festliga vimplar med orden “Grattis på tjugoårsdagen”. På sociala medier har Duke Nukem vaknat till liv igen, i synnerhet på Twitter.

Rör det sig om en ny del i serien? (Troligtvis.) En jubileumssamling? (Nja.) Eller kanske en film signerad Uwe Boll? (Ha!) Releasen väntas i alla fall äga rum i början av 2028. (Vår inofficiella gissning.)

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts